Зидан отново се застъпи за раздирания от критики Карим Бензема

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново се застъпи за раздирания от критики Карим Бензема. Френският нападател не е в най-добрата си форма, липсват му голове, а отделно и някои медии твърдят, че е в лоши отношения с треньора и съотборниците си.

“Карим най-много от всички иска да дава повече от себе си. И той знае, че може много повече”, заяви Зидан.
“Нашата работа е да помагаме на всички, а не само на него – продължи наставникът на “белите”. – Отборът ни е силен, но просто ни липсва самочувствието пред гола. Трябва да вкараме един-два и всичко ще се оправи. Надявам се утре да прекъснем лошата серия”.
Зидан говори пред медии преди утрешното гостуване на АПОЕЛ в Никозия в мач от Шампионската лига.
“Тимът е в добро функционално състояние. Нуждаем се от трите точки и сме амбицирани както досега. Ние сме Реал Мадрид и осъзнаваме, че винаги ще се иска повече от нас. Наясно сме колко е трудна работата ни и сме свикнали с критиките”, добави Зизу.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.