Зидан очаква оспорвано дерби с Атлетико

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан предупреди възпитаниците си да се готвят за изключително тежка битка на „Калдерон“.

Зинедин Зидан смята, че Реал и Атлетико са с изравнени сили и не може да се посочи фаворит за победата в съботното дерби на „Висенте Калдерон“. Възпитаниците на Зидан ще пристигнат в арената на градския съперник като лидери в таблицата и в серия от четири поредни победи, докато „дюшекчиите“ не са чак в толкова впечатляваща форма, отстъпвайки в два от миналите си три мача в Ла Лига.Заложи bet365

Ставката затова Зидан и компания да си тръгнат с трите точки от визитата на Атлетико е 2.90, а шансовете домакините да ликуват с победата са оценени на 2.50. Залози затова да видим общо над 2.5 гола в схватката се приемат с коефициент 2.00.

„Шансовете са 50/50 и ще бъде много трудно от старта до самия край, но ние сме свикнали с подобни мачове. Атлетико е отбор, който бележи с всяка изминала година. Те разполагат с треньор, който върши отлично работата си. Хората казват, че Атлетико се защитава добре, но те правят значително повече и това е видимо в действията им на терена“, каза Зидан.

Френският специалист потвърди, че Карим Бензема (2.60 да се разпише) се завръща в групата и има вероятност да започне в стартовите единадесет. Серхио Рамос пък поднови тренировки по-рано тази седмица, след като бе в „лазарета“ от октомври насам поради травма в коляното, но непосредствено преди мача ще се решава за участието му. Алваро Мората и Каземиро лекуват контузии и няма да бъдат на разположение на 44-годишният бивш кавалер на „Златната топка“.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само в bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.