Зрински Мостар – Утрехт 01 Август

Двубоят между Зрински Мостар – Утрехт ще се проведе на 01 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Утрехт би могъл в крайна сметка да съжалява, че не отдели време да играе някои предсезонни приятелски мачове преди да влезе в квалификациите за Лига Европа.

Коефициентът за победа на Зрински Мостар е 5.00. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Утрехт е 1.61. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Зрински Мостар – Утрехт: Статистика Н2Н

Утрехт нямат загуба в последните си 7 мача.
Резултат от първият мач: Утрехт – Zrinjski Mostar 1-1.
Zrinjski Mostar не са губили в последните 8 свои домакинства.

Зрински Мостар – Утрехт: Прогноза

Сигурни сме, че във втория мач в четвъртък ще бъдат отбелязани под 2.5 гола и сме предвидили крайния резултат от 1-0 за Zrinjski. Домакините имат добър запис от победи и празни мрежи през юли и, докато Утрехт се насочва към мача като фаворит по форма.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com