Зулте-Варегем – Андерлехт петък, 31 март

Двубоят от Първа Дивизия А – Плейофи на Белгия между Зулте-Варегем (като домакини) и Андерлехт ще се проведе на 31 март (петък) от 21:30ч българско време.

Ставката затова Зулте-Варегем да спечели двубоя е 3.6, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.5. Залози затова Андерлехт да се радва на победата се приемат с коефициент 2.0.

Андерлехт са си осигурили квалификациите за Лига Европа, като спечелиха титлата в редовната част. Победата над третия в класирането Зулте-Варегем ще бъде важна стъпка към целта за посещение на страната.

Зулте Варегем

Домакините са в сянката на супер атакуващ футбол напоследък, което си личи от серията от резултати през последните няколко седмици.

Мениджърът Франки Дури, обаче, има огромни проблеми с отбранителна си линия, заради която отборът е доста уязвим срещу топ отборите в Белгия.

Премахването на проблемите в задната част определено ще бъде една от основните задачи за белгийския мениджър преди посещението на Андерлехт.

Андерлехт

Гостите като цяло са радват на доста забележителен сезон, тъй като те стигнаха до четвъртфинала на Лига Европа и тъй като те взеха титлата в първата част на сезона в Първа Дивизия А.

Основната сила на отбора на Рене Вайлер е атаката, водена от Лукаш Теодорчук и Йоери Тиелеманс, които в съчетание с общо 32 гола в редовен сезон в елита на белгийския футбол.

Зулте Варегем срещу Андерлехт: двубой

И двата мача между двете страни в редовна част предлагаат голови положения и няма причина да не вярваме в продължаването на такава тенденция този петък.

Зулте спечели последния домакински мач с 3-2, а Андерлехт се завърна с победа от 4-2 в Stade Constant Ванден през февруари тази година.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save