Ибра очаква повече от Юнайтед

Таранът на „червените дяволи“ смята, че отборът е способен на далеч по-силни игри в сравнение с показаното от началото на сезона. Златан Ибрахимович очаква повече от Ман Юнайтед в идните мачове на домашната и европейската сцена. В четвъртък „червените дяволи“ за пореден път не впечатлиха особено, взимайки измъчен успех с 1:0 у дома над Заря (Луганск) в среща от група А на Лига Европа, а в герой за тима се превърна именно Ибрахимович, който отбеляза единствения гол в 69-та минута.

„Изиграхме един труден мач, но най-важното е, че спечелихме след загубата на старта срещу Фейенорд. Можеше да се представим далеч по-добре. Победата ще повлияе ползотворно на увереността ни, но ние трябва да правим повече на терена. Играем нелошо, но аз лично очаквам повече от отбора“, коментира Ибрахимович, който вече има голове в европейските клубни турнири с екипите на седем различни отбора.

Успехът срещу Заря бе трети поред за Ман Юнайтед (7.00 да спечели титлата в Лига Европа) във всички състезания, след като преди това селекцията на Жозе Моуриньо бе изпаднала в мини криза, инкасирайки три последователни поражения.

В неделя Ман Юнайтед излизат отново на своя „Олд Трафорд“, но този път пристига Стоук Сити, а схватката ще бъде от седмия кръг във Висшата лига. Юнайтед ликува в миналите си осем домакинства срещу Стоук, който от своя страна има само един успех в последните си шест визити в първенството на Острова.

Ставката затова Ман Юнайтед да се поздрави с пълния комплект точки е 1.33, а вероятността момчетата на Моуриньо да не допуснат гол във вратата си е оценена на 1.83. Залози затова Ибра да се разпише в срещата се приемат с коефициент 1.72.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Bet365 Футбол

Save

Save

Save

Save