Ивана Симеонова втора в Кипър на откритото първенство по голф

Завърши Откритото първенство на Кипър по голф за младежи и девойки. Много силен вятър съпътстваше играчите и попречи на повечето от тях да завършат с добри резултати, подобаващи на финален кръг. Състезателката на Про Голф Спортен Клуб Ивана Симеонова запази добрата игра от предните два дни, но за съжаление не успя да навакса изоставането след първата и се класира на почетното второ място.

Започна силно с две бърдита до трета дупка. Лошата серия на следващите три дупки с две богита и едно двойно боги покачиха резултата на състезаталката до +2. Последваха няколко добри дупки, и скор-картата и бяха записани само парове и едно бърди, но принципно лесната 15-та дупка изигра лоша шега на младата ни надежда. Там тя попадна в пясъчния бункер до грийна, отигра един неуспешен удар, с втория изпрати топката на две стъпки от флага и за изненада на всички пропусна късия вкарващ път.

С пропуснатия пар на 17-та Ивана покачи резултата си до +4, както и завърши. Националната ни състезателка направи силно впечатление на организатори, състезатели и гости с прекрасната си игра. Нашето момиче заслужи овациите на всички и открито заяви сериозните си амбиции в красивия спорт.

„Започнах турнира напрегнато, но после се успокоих, след като видях, че игрището не е чак толкова сложно. Останах спокойна до края, защото бях сигурна в себе си. Следващият турнир, на който ще участвам, е през м. Май в Словения“, сподели Ивана Симеонова.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.