Ивет ще е българският знаменосец в Рио

Ивет Лалова ще бъде знаменосецът на България по време на тържественото Откриване на Олимпийските игри следващия петък в Рио, съобщава bgolympic.org.
Решението е взето по предложение на председателя на БОК Стефка Костадинова, съгласувано с Оперативния щаб на нашата делегация. Спринтьорката е приела с радост честта да развее българския флаг на парада на спортистите по време на Откриването.

Ivet-lalova

За Ивет това ще бъде четвърта поредна олимпиада, като при всичките си участия досега от Атина2004 насам стига поне до полуфинал. Най-силното й представяне бе в Атина, когато се нареди 4-а на 100 м и 5-а на 200 м. Европейска шампионка на 100 м на открито от Хелзинки 2012 и със злато в зала на 200 м от Мадрид 2005, с две титли от еврошампионата при девойките от Тампере 2003 г.

ивет лалова

В Лондон преди четири години знаменосец бе Йордан Йовчев, в Пекин през 2008 Петър Стойчев, а в Атина през 2004 Мария Гроздева.

Ivet_Lalova11

Ивет Лалова-Колио ще пътува за Бразилия направо от Рим с полет на 2 август. Тя ще участва в Рио на 100 и на 200 м, като първият й старт в квалификациите на късия спринт е на 12 август. Олимпийските игри започват на 5 август и ще продължат 17 дни.

 

Следвайте всички залози и прогнози за само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Save

Save