ИК Хобро – АГФ Архус понеделник 15 Юли

Двубоят между ИК Хобро – АГФ Архус ще се проведе на 15 юли (понеделник) от 20:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Hobro почти избегна изпадането си през миналия сезон и ще се стреми към финал през 2019/20, докато AGF завърши пет точки извън топ 6 и ще се надяват, че те могат да предизвикат европейските места този сезон.

Коефициентът за победа на ИК Хобро е 3.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на АГФ Архус е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ИК Хобро – АГФ Архус: Двубой статистика

Хобро ИК нямат загуба в последните си 5 мача.
Аархус спечели и двата мача срещу Хобро ИК миналия сезон (1-0 като домакин и 2-0 като гост).
По време на последните 6 срещи с Хобро ИК като домакин, Хобро ИК спечели 1 пъти, при 1 равенства и 4 победи за Аархус. Головата разлика е 11-5 в полза на Аархус.

ИК Хобро – АГФ Архус: Прогноза

Патрик Мортенсен отбеляза девет гола за AGF миналия сезон и трябваше да поведе линията за посетителите в понеделник вечер, докато Hobro ще се надява, че новите имена в отбора Mads Dittmer Hvilsom и Oliver Thychosen могат да осигурят целите, които са пропуснали миналия сезон. bet-bg

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с bet365. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Superligaen можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com