Илкай Гюндоган се завръща в Бундестима

Дефанзивният халф на Ман Сити попадна в състава на Германия за световните квалификации срещу Чехия и Северна Ирландия. Илкай Гюндоган получи повиквателна от националния селекционер на Германия Йоаким Льов за предстоящите квалификации за Мондиал 2018 срещу Чехия на 8-ми октомври в Хамбург и срещу Северна Ирландия три дни по-късно в Хановер. Халфът не е обличал екипа на Бундестима от контролата срещу Франция на 13-ти ноември миналата година.

Междувременно, коефициентът затова Германия да спечели домакинството си срещу Чехия следващата седмица е 1.20. Залози затова селекцията на Йоаким Льов да вземе първото място в крайното класиране на квалификационна група С се приемат с коефициент 1.083, а вероятността световният шампион да защити титлата си на финалите в Русия след две години е оценена на 6.00.

Илкай Гюндоган не игра на изминалото Евро 2016 във Франция поради контузия, а освен това пропусна и старта на квалификациите. 25-годишният футболист премина от Борусия Дортмунд в Ман Сити през това лято и в последните седмици демонстрира отлична форма. Той игра в миналите четири мача на „гражданите“, вкарвайки първото си попадение за тима при успеха с 4:0 срещу Борнемут по-рано този месец.

В разширения списък на Льов за предстоящите квалификации бяха включени още лекуващите контузии доскоро централен бранител Жером Боатенг и опитният голаджия Марио Гомес. В състава място намери и Себастиян Руде от Хофенхайм, който бе пренебрегнат за европейските финали през лятото.

Германия започна в своя квалификационен поток с класическа победа с 0:3 като гост на селекцията на Норвегия.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Bet365 Футбол – Бет БГ

Save

Save

Save

Save

Save

Save