Инголщат – Бохум понеделник, 05 Март

Двубоят между Инголщат – Бохум ще се проведе на 05 март (понеделник) от 21:30 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Броят на отборите, които все още се надяват да сложат край на текущата кампания на 2 Бундеслига в топ 3 места, е твърде висок.

Коефициентът за победа на Инголщат е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Коефициентът за победа на Бохум е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Инголщат – Бохум:  Двубой статистика

Последните два сблъсъка между тези два отбора бяха спечелени от Бохум, но оттогава много неща се промениха. Последният се е състоял в края на септември 2017 г. (2-0 FT).

Инголщат са загубили само една игра за Бохум в историята, като са имали висок процент на печалба от 80%.

Инголщат – Бохум: Прогноза

Не мислим, че последните две поражения за Инголщад бяха съвпадение. Формула е в тежък спад, докато Бохум се опитва да избегне свалянето на всяка цена. Подкрепяме равен или победа за далечната стран. Също така, за целите на пазара, статистиките казват, че „2 или 3 гола“ е най-добрият съвет.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG