Индиана Пейсърс – Маями Хийт 17 Ноември bet365

Двубоят между Индиана Пейсърс – Маями Хийт ще се проведе на 17 ноември (събота) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Хийт загуби от съперника с 102-110 у дома миналия петък ще иска да си отмъсти затова. „Горещите“ обаче нямат особено добри показатели от визитите си в Индианаполис, като спечели само два пъти в предходните осем мача.

Залози за победа на Маями можете да правите с коефициент 2.70. Ставката затова Пейсърс да зарадва феновете си с успеха е 1.50, а пазарът за общо под 212.0 точки в сблъсъка се котира със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Индиана ликува само веднъж в предишните си четири мача, като тази победа дойде в гореспоменатото гостуване в Маями. „Пешеходците“ получиха четири дни почивка, за да елиминират слабостите си и предстои да видим доколко са успели да го сторят. Те са трети в Източната конференция с баланс 8-6, а в своята крепост имат три победи и също толкова загуби.

Виктор Оладипо е основното оръжие на домакините със средно по 23.8 точки на среща, а в двубоя срещу Маями преди седмица заби 22. Треньорът Нейт Макмилън се надява, че Оладипо ще продължи с резултатните изяви. Но изиска от възпитаниците си също да започнат да поемат повече отговорност в завършващата фаза, за да облекчат офанзивния товар на своя колега.

Маями надигра Бруклин Нетс с 120-107 точки като гост в сряда и сложи точка на серията си от три последователни загуби. Тимът от Флорида е в средата на таблицата на Изток с шест победи и осем поражения до тук. В шест мача далеч от дома момчетата на Ерик Споелстра са завършвали като победители три пъти.

Тейлър Джонсън се представи много силно срещу Нетс, след като влезе от от пейката и заби 24 точки. Записвайки четвърти мач подред с двуцифрени показатели. Горан Драгич също може да се похвали с добра резултатност. Имайки средно по 21.5 пункта в последните два дуела. Ветеранът Дуейн Уейд не игра в миналите пет срещи и вероятно отново ще отсъства.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG