Индиана Пейсърс – Милуоки Бъкс 14 Февруари bet365

Двубоят между Индиана Пейсърс – Милуоки Бъкс ще се проведе на 14 февруари (четвъртък) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за успех на Пейсърс в идния мач се приемат с коефициент 2.45. Шансът за триумф на гостите от Уисконсин е 1.60. Вероятността Бъкс да спечели първата четвърт е оценена на 1.76.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Индиана надигра Шарлот Хорнетс с 99-90 точки в понеделник за четвъртия си пореден успех у дома и общо шести в шампионата. „Пешеходците“ са трети в Източната конференция с баланс 38-19, а в своята зала са зарадвали привържениците си 22 пъти в 29 двубоя.

Новото попълнение Уесли Матюс направи дебют с екип на Бъкс в мача срещу Хорнетс. Ветеранът престоя на игрището 30 мин., в които се отличи с някои солидни изяви в отбрана и вкара два от 10-те си изстрела от игра. В отсъствието на Виктор Оладипо, Боян Богданович се очертава като основно оръжие на домакините в офанзивен план.

Милуоки е лидер на Запад с 42 победи и 14 загуби, в това число баланс 19-9 успеха далеч от дома. „Елените“ надвиха Чикаго Булс с 112-99 точки в понеделник и отново се върнаха към победите, след като в предишния си мач бяха преклонили глава пред Орландо Меджик с 83-103.

В мача срещу Булс Джанис Антетокунмпо се завърна на паркета след изтърпяно наказание и блесна с 29 точки, осем асистенции и 17 борби. Антетокунмпо бележи средно по 27.1 точки този сезон, а вторият най-резултатен играч на тима е Крис Мидълтън със 17.1.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG