Интер Милано – Емполи неделя 26 Май

Двубоят Интер Милано – Емполи от Серия А на Италия ще се проведе на 26 май (неделя) от 21:30 часа. Безспорно най-интригуващият сблъсък в последния ден в Серия А е този, който засяга горната и долната част на таблицата. Интер Милан е домакин на Емполи този уикенд.

Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.36. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Емполи е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер Милано – Емполи: Статистика Н2Н

Емполи не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Интер.
Мауро Икарди е голмайстора на Интер с 11 гола. Francesco Caputo има 16 гола за Емполи.
Емполи са в победна серия от 3 мача.

Интер Милано – Емполи: Прогноза

Като се има предвид, че спечелването на Интер в шестте мача над Емполи, ние очакваме те да отбележат. В крайна сметка, Емполи са допуснали в 89% от мачовете си в лигата. Посетителите са имали над 2.5 гола в 24 от последните си 29 мача, докато двата отбора са отбелязали в 65% от мачовете си този сезон. И двата отбора да отбележат е нашият съвет тук, както и победа за Интер в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com