Интер Милано – Парма 26 Октомври

Двубоят Интер Милано – Парма от Серия А на Италия ще се проведе на 26 октомври (събота) от 19:00 часа. Интер Милан проявява ориентировъчни признаци на регенерация вече няколко сезона, но пристигането на Антонио Конте през лятото изглежда е изтласкало това възраждане.

Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.28. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Парма е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер Милано – Парма: Статистика Н2Н

Ромео Лукаку е голмайстора на Интер с 5 гола. Андреас Корнелиус има 4 гола за Парма.
Последната домакинска победа на Интер срещу Парма бе през 2013.
По време на последните 23 срещи с Интер като домакин, Интер спечели 13 пъти, при 8 равенства и 2 победи за Парма. Головата разлика е 46-22 в полза на Интер.

Интер Милано – Парма: Прогноза

Всичко, което се счита за правилен залог е Интер Милан да победи до нула. Когато Интер Милан има средно 2,25 гола на мач през този сезон и Парма губи с 2-0 в Лацио по-рано този сезон, смятаме, че прогнозата за правилен резултат също е добър вариант. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com