Интер Милано – Тотнъм bet365

Двубоят между Интер Милано – Тотнъм ще се проведе на 18 септември (вторник) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Интер се завръща в Шампионската лига и първият им мач е строг тест с Тотнъм.

Коефициентът за победа на Интер Милано е 2.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Тотнъм е 2.80Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер Милано – Тотнъм: Двубой Статистика

Интер са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.
Тотнъм спечели последните 4 от 6 мача срещу Интер.

Интер Милано – Тотнъм: Прогноза

Интер имаше невероятно начало на сезона и натискът внезапно се появи върху Лучано Спалети след загубата с 0:1 от Перма през уикенда.

Спърс също има проблеми и те имат две загуби от два мача до сега.

Проблемът на Интер в този сезон е отбелязване на цели, въпреки че са в състояние да я завладеят и да създадат шансове.

Биха могли да получат някои ясни шансове във вторник и те биха могли да сложат тези неволи зад тях. Но бъдете сигурни, че страната на Спърс е отбелязала във всеки мач този сезон (10 гола от 5 мача).

По този начин и двата отбора, които ще отбележат автоматично, се класират като нашият най-добър избор за този мач.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG