Интер Милан – Дженоа 3 ноември bet365

Срещата между Интер Милан – Дженоа от  Серия А на Италия  ще се проведе на 3 ноември (събота) от 16:00 часа на стадион „Сан Паоло“. Наполи имаха две трудни срещи. Те взеха точка в Париж в Шампионска лига срещу ПСЖ и бяха задържани от Рома в „Скудето“.

Коефициентът за победа на Интер  е 1.40.  Равенството в мача е оценено с 4.75.  Коефициентът за победа на Дженоа е 8.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер Милан – Дженоа: Статистика Н2Н

Дженоа не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Мауро Икарди е голмайстора на Интер с 6 гола. Krzysztof Piatek има 9 гола за Дженоа.
Преди година Дженоа бяха номер 16 в класирането с 6 точки. Сега са номер 11 с 14 точки.

Прогноза

Наполи успя да загуби две мача досега в Серия А, срещу Ювентус и Сампдория, и двете от които бяха далечни игри. Empoli, трети от дъното, са без победа в последните десет мача. През това време те бяха бити шест пъти, но успяха да спечелят точка в четири мача. Наполи са непобедими у дома през този сезон, докато Емполи не са спечелили у дома. Трудно е да си представим нищо друго, освен убедителна победа за Наполи, която ще ги върне към печеливши начини след тези две равенства. Последният път, когато Емполи победи Наполи, беше през 2015 г.

Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIMbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG