Интер Милан – Удинезе, 16 декември

Двубоят между Интер Милан – Удинезе ще се проведе на 16 декември (събота) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия. Интер е най-отгоре в класирането след равенство с Ювентус и ще се опита да задържи преднината си.

Коефициентът за победа на Интер Милан e 1.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Залози за това  Удинезе да победят се приемат със ставка 9.00.

Интер Милан – Удинезе: Статистика за Н2Н двубои

Интер са без загуба в последните си 18 мача
Интер спечелиха в последните си 5 мача срещу Удинезе във всички състезания
Интер имат над 2.5 гола в последните си 6 мача срещу Удинезе във всички състезания
Имаше над 2.5 гола в 6 от последните 7 гостувания на Удинезе
Удинезе не са побеждавали Интер от 7 декември 2014 г. (2-1)
И двата отбора отбелязаха в пет от последните шест срещи между Интер и Удинезе
Последното безголово равенство между Неразури и Зебрет беше на 27 март 2014 г.

Прогноза

Интер избра да направи ротация в своя отбор в средата на седмицата и едва не се обърна, но Спалети със сигурност няма да направи същата грешка и тук.
Удинезе са освежени след пристигането на Оддо и с това ново доверие със сигурност биха могли да причинят проблеми на Неразури, тъй като те не успяха да отбележат в нито един от последните си шест мача с Интер.
Все пак, вероятно това няма да е достатъчно, за да попречи на Интер да удължи своята серия без загуби този сезон.

Интер да победи и BTTS (ДА)
Над 2.5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG