Интригуващ дуел на „Фолксваген Арена“

Дортмунд ще се опита да нанесе първо поражение за сезона на Волфсбург.

Волфсбург посреща Борусия Дортмунд във вторник от 21:00 часа българско време в интересна среща от междинния четвърти кръг в Бундеслигата. „Жълто-черните“ спечелиха и двата си мача с „вълците“ за първенството през миналата кампания.

Bet365 Live

21:00, 20 септември на Живо по bet365

Волфсбург VS Борусия Дортмунд

bet365 коефициент ( 4.75 / 3.75 / 1.75 )

 

Залози за победа на Волфсбург се приемат при коефициент от 4.75. Шансовете за успех на Борусия са оценени на 1.75.

Волфсбург няма загуба от началото на сезона (победа и две ремита) и все още не е допуснал гол във вратата си (6.00 за нова „суха“ мрежа). Тимът на Дитер Хекинг не познава вкуса на поражението в 32 от последните си 35 домакински мача в Бундеслигата.

Дефанзивният халф Луиш Густаво най-вероятно няма да може да се възстанови навреме от травма и ще пропусне предстоящия сблъсък. Марио Гомес се очаква да води атаката на домакините, а малко зад него ще действат Юлиан Дракслер, Якуб Блашчиковски и Даниел Калиджури.

Борусия Дортмунд се оттърси от загубата от новака Лайпциг (0:1) с повече от категоричен успех над Дармщат 98 с 6:0. Тимът на Томаш Тухел има само две поражения в последните си 20 шампионатни мача.

Крилото Андре Шюрле вероятно ще пропусне мача за гостите заради травма. Марио Гьотце се очаква да е сред титулярите, а на върха на атаката най-вероятно ще видим Пиер-Емерик Обамеянг (1.72 да се разпише в мача).

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.