Ипсуич Таун – Хъл Сити, 13 март

Двубоят Ипсуич Таун – Хъл Сити от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 13 март (вторник) от 21:45 часаИ двата отбора са в уязвимо състояние и не можем ясно да посочим подходяща причина за да подкрепим някоя от тях като фаворит в мача.

Коефициентът за победа на Ипсуич Таун е 2.90 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на  Хъл Сити е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Ипсуич Таун – Хъл Сити: Статистика Н2Н

Хъл Сити е доминиращия отбор в 4 от последните 6 срещи, а другите 2 мача са равенства.

Ипсуич не успя да спечели в последните си 6 срещи.

В повечето от срещите и двата отбора успяват да отбележат.

Прогноза

Хъл Сити в момента не са в добра форма и са спечелили само 1 от последните си 4 гостувания. Освен това Ипсуич не е печелил в последните си 4 домакински мача. Този мач може да бъде безопасен само за типстърите, които ще заложат и двата отбора да отбележат.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG