Испания – Италия събота, 02 Септември

Двубоят между Испания – Италия ще се проведе на 02 септември (събота) от 21:45 часа в решителния мач от квалификациите за Световното Първенство на Европа.  „Ла Роха“ се радваше на отлични резултати срещу „Скуадра адзура“ в периода между 2008 и 2014 г. Но не познава вкуса на успеха в последните им три двубоя

Коефициентът за победа на Испания е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за това гостите Италия да победят се приемат със ставка 5.25.

Испания и Италия делят първото място в групата с равен брой точки- по 16, и предстоящия им дуел до голяма степен ще реши кой от двата тима ще се класира директно за финалите в Русия. Иберийците нямат поражение в 14 поредни официални мача, в това число всичките 10 срещи под ръководството на селекционера Хулен Лопетеги.

Давид Вия се завърна в тима на „Ла Роха“ след тригодишна пауза, но едва ли ще започне като титуляр в събота. В предни позиции за домакините най-вероятно ще видим да си партнират Педро, Давид Силва и Алваро Мората (2.75 да се разпише в мача).

Италия взе само точка в сблъсъка с Испания (1:1) в Торино през миналия октомври и сега не може да си позволи загуба на „Бернабеу“. „Скуадра адзура“ няма поражение в европейски и световни квалификации от 2006 г. насам или цели 56 срещи!

Джорджо Киелини се лекува от травма в прасеца и е извън сметките за предстоящия двубой. Андреа Белоти и Чиро Имобиле се очаква да стартират в атаката за гостите. А малко зад тях ще действа Марко Верати.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG