Испания победи с 3:0 Швеция

Испания спечели с 3:0 срещу Швеция в мач от група „F“ на европейските квалификации, игран на „Сантиаго Бернабеу“. Серхио Рамос , Алваро Мората и Микел Оярсабал донесоха триумфа на иберийците.

Трябва да се отбележи и че през първото полувреме редовен гол на Родриго не беше зачетен. Испанците са убедителни лидери в своята група с пълен актив от точки.

Ла Роха подреди 4-3-3 с Иско, Родриго и Марко Асенсио в предни позиции. На вратата застана Кепа Арисабалага. Халфът на Наполи Фабиан Руис се сдоби с роля в средата на терена.

„Трите корони“ подходиха със схема с двама нападатели – Киасон и Берг.

Двубоят започна с леко игрово предимство на иберийците. Момчетата на заместника на Луис Енрике – Роберт Морено, търсеха постепенни нападения и пасове на къси разстояния. След спокойни десетина минути испанците създадоха няколко положения. Вратарят Олсен „извади“ две положения в 14-ата и 15-ата минути след удари на Фабиан и Дани Парехо.

В 16-ата топката премина голлинията на скандинавците, но след грешно вдигнат флаг за засада. Повторенията показаха, че Дани Парехо е в редовна позиция, а след това Родриго е зад линията на топката. Липсата на ВАР се оказа решаваща и резултатът несправедливо остана 0:0. Иберийците продължи да натискат своя съперник и често да обграждат наказателното поле, но безуспешно. В 37-ата минута Фабиан шутира над гредата. В края на полувремето Родриго не успя да се пребори за висока топка при чудесен шанс.

След почивката испанците продължиха да диктуват темпото и да търсят гол. Тяхното преимущество личеше най-вече във владението на топката и в броя на корнерите. До средата на втората част те бяха изпълнили цели 16. В 63-ата минута Асенсио центрира и топката се удари в ръката на Ларсон. Серхио Рамос пое отговорността и реализира дузпата с технично насочване в ъгъла – 1:0. Това беше гол номер 20 за Серхио за националния отбор.

В 83-ата резервата Мората нахлу на скорост и беше спънат в наказателното поле. Рамос спортсменски отстъпи дузпата на нападателя, който вкара без колебание за 2:0. Стотина секунди по-късно крилото на Реал Сосиедад Микел Оярсабал реализира трети гол след хубав диагонален изстрел.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.