Испания – Швеция понеделник 15 Юни Отложен

Двубоят между Испания – Швеция ще се проведе на 15 юни (понеделнк) от 22:00 часа в среща от УЕФА Евро 2020. Испания се намира в страхотна форма без загуба в шест мача до момента във всички лиги. Швеция също са в отлична форма с пет победи и без загуба в последните си шест мача до момента.

Коефициентът за победа на Испания е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75Залози за това Швеция да победят се приемат с коефициент 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Испания – Швеция: Двубой статистика

Испания се намира в страхотна форма без загуба в шест мача до момента във всички лиги. Швеция също са в отлична форма с пет победи и без загуба в последните си шест мача до момента.

Испания – Швеция: Online Прогноза

Четири от последните шест мача между отборите са завършили в полза на домакините. Очакваме много интересен двубой, като победата се очаква да бъде в полза на домакините.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com