Истанбул Басаксехир – Анталиаспор 17 Декември

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Анталиаспор ще се проведе на 17 декември (неделя) от 13:00 часа в среща от Турската Суперлига. Състезанието за титлата в турнира Супер Лиг се загрява и Истанбул Басаксехир не може да си позволи да загуби в неделя, тъй като те седят с 2 точки зад лидерите на лигата Галатасарай.

Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Залози за това Анталияспор да победят се приемат със ставка 6.50.

Истанбул Басаксехир – Анталиаспор:  Двубой статистика

Отборът, който играе у дома, не успя да спечели нито една от последните четири срещи между двамата. Басаксехир спечели два пъти и Анталия веднъж в периода заедно с равенство.

В три от тези четири срещи отбелязаха и двата отбора.

Басаксехир обаче няма победа в последните си 3 домакински мача срещу Анталияспор, с едно равенство и две загуби.

Истанбул Басаксехир – Анталиаспор: Прогноза

Истанбул Басаксехир е истинска сила, която трябва да спечели вкъщи и те не са победени в 7 мача досега с 6 победи и 1 равенство. С европейския футбол на гърба си и съсредоточаването единствено върху Супер Лига, от опонентите на Анталияспор не се очаква да вземат нищо от тази игра.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG