Истанбул Басаксехир – Бурсаспор 11 Август

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Бурсаспор ще се проведе на 11 август (петък) от 21:45 часа в среща от Турската Суперкупа. Истанбул Басаксехир се стреми към още един плодотворен сезон. Когато започват кампанията си за турнир в Супер Лига на домашен терен срещу Бурсаспор.

Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Бурсаспор да победят се приемат със ставка 7.00.

Истанбул Басаксехир – Бурсаспор: Двубой статистика

Истанбул Басаксехир не е победен в последните пет мача срещу Бурса, 3 победи и 2 равенства. През последния сезон те спечелиха и двата мача, 1-0 у дома и 2-0.

Бурсаспор няма победа в последните си четири посещения на този стадион. Загубиха 3 и изравниха 1 през този период.

Истанбул Басаксехир – Бурсаспор: Прогноза

В друг ден това ще изглежда като лесна кампания за отбора от Истанбул. Но Басаксехир е принуден да спаси някои от ключовите си играчи с квалификационното състезание на Шампионската лига. Срещу инспекцията на Испания с тежки тежести. Това ще направи огромна разлика в резултата от тази игра, а несполуките – Бурса може да се измъкне с нещо от този сезон. Въпреки това е безопасно да се разгледа пазарът на цели.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG