Истанбул Басаксехир – Генчлербирлиги 31 Януари

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Генчлербирлиги ще се проведе на 31 януари (петък) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Що се отнася до статистиката, Истанбул Басаксехир са ясните фаворити. Генчлербирлиги са в три мача губеща серия като гост и фаворитите със сигурност са домакините тази седмица.

Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Генчлербирлиги е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Истанбул Басаксехир – Генчлербирлиги: Двубой статистика

Като домакин, Истанбул Басакшехир ФК не е губил от Genclerbirligi в последните 4 срещи помежду им.
Истанбул Басакшехир ФК не са губили в последните 7 свои домакинства.
Статистиката на Истанбул Басакшехир ФК като домакин този сезон: 6-3-1.

Истанбул Басаксехир – Генчлербирлиги: Прогноза

В допълнение, и двата отбора са отбелязали в срещите си до момента, освен в една от последните си четири h2h срещи на този стадион. Имайки предвид, че последния им мач също е свидетел на този резултат, разчитайте на Genclerbirligi да намери гърба на мрежата заедно със залозите за домакинска победа петък. bet-bg

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Super Lig можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com