Истанбул Басаксехир – Копенхаген 12 Март

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Копенхаген ще се проведе на 12 Март (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. След като загуби с 3:1 от Спортинг в първата среща от нокаут етапите на кампанията, Басаксехир отскочи с невероятна победа с 4:1 във втория мач, за да премине в 16-ти Кръг.

Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Копенхаген е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Истанбул Басаксехир – Копенхаген: Двубой Статистика

Истанбул Басакшехир ФК не са губили в последните 11 свои домакинства.
Истанбул Басакшехир ФК са в серия от 5 поредни домакински победи.
Истанбул Басакшехир ФК са в победна серия от 4 мача.

Истанбул Басаксехир – Копенхаген: Online Прогноза

Basaksehir имат запомнящ се сезон досега и са построили крепост у дома с едва 3 загуби през целия сезон. Копенхаген може да не губи далеч от дома си в Европа, но те паднаха 5 пъти в 12 мача в мачовете от лигата през този сезон, запазвайки само 3 празни мрежи.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове за Евро Елит с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com