Италия – Босна и Херцеговина 11 Юни

Двубоят между Италия – Босна и Херцеговина ще се проведе на 11 юни (вторник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Италия, разбира се, ще бъде фаворит за спечелването на този мач, който е част от група J. Италианците са водещи в групата, след като са спечелили максимален брой точки.

Коефициентът за победа на Италия е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00Залози за това Босна и Херцеговина да победят се приемат с коефициент 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Италия – Босна и Херцеговина: Двубой статистика

Италия нямат загуба в последните си 7 мача.
Италия не са губили в последните 14 свои домакинства.
Италия са в победна серия от 4 мача.

Италия – Босна и Херцеговина: Прогноза

Италия ще спечели, но е интересно, тъй като ще станем свидетели на две нации, които могат да се защитават. Ето защо смятаме, че отсрещната страна ще се опита да направи тази нощ за италианците разочароваща. Тъй като смятаме, че Босна ще започне с отбрана от почти пет души и тук ще заложим мачът да завърши с под 2.5 гола. В противен случай очакваме у дома Италия да получи победата. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com