Италия – Швеция понеделник, 13 Ноември

Двубоят между Италия – Швеция ще се проведе на 13 ноември (понеделник) от 21:45 часа в мач от квалификациите за Световното първенство в Европа. Италия посреща Швеция на „Сан Сиро“ в Милано във втори мач от плейофите за класиране Мондиал 2018. В петък „тре кунур“ взеха аванс от 1:0 на „Френдс Арена“ след точно попадение на резервата Якуб Йохансон.

Коефициентът за победа на Италия е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Залози за това гостите от Швеция да победят се приемат със ставка 7.50.

Италия не е била сред участниците на световни финали само два пъти досега, като за последно това се случи през 1958 г. Швеция се цели в първо класиране на Мондиал от шампионата на планетата през 2006 г.

Тимът на Джан Пиеро Вентура подобри играта си във второто полувреме на двубоя в Солна, но и това не достигна да бъде избегната загубата. „Адзурите“ ще търсят гола от самото начало във втория дуел със скандинавците, но трябва да внимават в отбрана, тъй като ново попадение в тяхната врата, ще направи задачата им изключително сложна.

Предстоящият двубой може да се окаже последен в кариерата на легендарния страж Джанлуиджи Буфон (1.80 за „суха“ мрежа на домакините), ако Италия не продължи. Марко Верати е извън сметките заради наказание, а на негово място вероятно ще стартира Лоренцо Инсиние.

Наставникът на гостите Яне Андерсон има на разположение целия си наличен състав. Асът на Лайпциг Емил Форсберг (8.00 да се разпише в мача), от когото се очаква много на „Сан Сиро“, почти сигурно ще започне като титуляр на левия фланг.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG