И КПР е в списъка на Чемпиъншип клубовете, заинтересовани да подпишат с Оли Уоткинс

КПР  завърши сезон 2016/17 на Чемпиъншип  на разочароващо 18-то място. Те бяха само две точки извън зоната на отпадане, което мнозина не биха предвидили след положителния старт на кампанията им.

Холоуей ще се стреми да оформи своя отбор през това лятото в стремежа си за по-голям успех в лигата следващия сезон. Той обмисля да привлече по-млади играчи на Лофтус роуд през следващите месеци. В тази връзка Уоткинс от Ексетър е в обсега на радара му.

Уоткинс привлече голям интерес още през това лято. Освен КПР, Лийдс Юнайтед, Дарби Каунти и Астън Вила са сред клубовете, които проявиха интерес към полузащитника на Ексетър.

21-годишният играч е в изключително добра форма за Ексетър в Лига две през последните 12 месеца. Уоткинс има 52 участия във всички състезания през миналия сезон, като отбеляза 16 гола, включително два изключително важни за победата с 3: 2 над Карлайл Юнайтед в полуфиналите за миналия месец.

След като бе избран за млад играч на годината на EFL за кампания 2016/17, Уоткинс е много търсен. Но Пол Тисдейл, мениджърът на Ексетър, настоява, че ще „изчакат и видят“ преди да оставят най-ценния си актив да напусне това лято.

 

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save