Лийдс Юнайтед има интерес към младата звезда Ике Угбо

Три отбора от Чемпиънщип- Лийдс Юнайтед, Бристол Сити и Уулвърхемптън обмислят вземането под наем на младия футболист от Челси Ике Угбо. Това бе оповестено от All Nigeria Soccer.

Младежът, който също така е следен  и от екипа на Eredivisie Vitesse, се смята че е високо оцененен от шефа на Челси Антонио Конте. Има голяма вероятност 18-годишния играч да премине под наем в някой от тези отбори.

Угбо вкара 20 гола в 32 мача за отбора на сините под 23 години и допринесе с една асистенция във Висша лига 2, FA Youth Cup и EFL Trophy.

Бристол Сити, който подписа договор за заем с талисмана Тами Авраам от Челси през последния сезон, се надява, че Угбо ще възпроизведе резултатите на 19-годишния голмайстор, които показа през миналия сезон.

Лийдс и Уулвърхемптън изглежда също се интересуват от младата звезда. И двата отбора ще се стремят да направят промоционален тласък през следващия сезон под новото ръководство.

 

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save