Йени Малатияспор – Олимпия Любляна 25 Юли

Двубоят между Йени Малатияспор – Олимпия Любляна ще се проведе на 25 юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Йени е част от известната турска Суперлига, и като такъв има чувство за превъзходство. Те посрещат Олимпия Любляна във втория квалификационен кръг.

Коефициентът за победа на Йени Малатияспор е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Олимпия Любляна е 4.33. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Йени Малатияспор – Олимпия Любляна: Статистика Н2Н

Олимпия Любляна са в победна серия от 3 мача.

Йени Малатияспор – Олимпия Любляна: Прогноза

Досега Утрехт не е играл в квалификациите и следователно няма голове в това състезание, но и Говедарица и Мандич са отбелязали по два гола всеки в Лига Европа този сезон за Zrinjski и ще си мечтаят да добавят към своите срещи срещу отбор от качеството на Утрехт. Ние сме уверени, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък и предсказват крайния резултат с победа за Утрехт.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com