Йозил: Ще подпиша, ако Венгер остане

Месут Йозил заяви, че бъдещето му в Арсенал е свързано с това на мениджъра Арсен Венгер. Германският национал иска да има яснота около бъдещето на наставника преди той да вземе решение за своето. Договорът на една от звездите на лондончани изтича след 18 месеца, а преговорите за нов контракт до този момент не са довели до никъде.
„Много съм щастлив в Арсенал и съм осведомил клуба, че съм готов да подпиша нов договор. Феновете искат да остана и сега останалото зависи от клуба“, заяви Йозил в интервю за „Кикер“.

„Клубът знае, че аз съм тук основно заради Арсен Венгер. Той е човекът, който ме привлече и човекът, на когото вярвам. Клубът знае, че искам да съм наясно какво ще е е неговото бъдеще“, допълни той.

Договорът на Венгер изтича в края на сезона, а французинът намекна, че няма да вземе решение за бъдещето си до тогава.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365