Йънг Бойс – Фейенорд 24 Октомври

Двубоят между Йънг Бойс – Фейенорд ще се проведе на 24 октомври (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Йънг Бойс разгроми Neuchatel Xamax с 4-1 през уикенда и победи Рейнджърс с 2:1 в последния си мач от Лига Европа, така че увереността в клуба ще бъде висока позиция в сблъсъка в четвъртък с Feyenoord.

Коефициентът за победа на Йънг Бойс е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Фейенорд е 3.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Йънг Бойс – Фейенорд: Статистика Н2Н

Йънг Бойс нямат загуба в последните си 6 мача.
Йънг Бойс не са губили в последните 9 свои домакинства.
Йънг Бойс са в серия от 3 поредни домакински победи.

Йънг Бойс – Фейенорд: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще вкарат и че в мача от четвъртък ще бъдат постигнати над 2,5 гола и ние очакваме резултат в полза на домакините. Йънг Бойс се насочват към мача като фаворити по форма и с предимството на домакините и ние вярваме, че ще изпреварят Фейенорд и ще получат трите точки в четвъртък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com