Кадис – Еспаньол четвъртък 1 ноември

Двубоят Кадис – Еспаньол ще се проведе на 1 ноември (четвъртък) от 19:30 часа в среща от Купа дел Рей на Испания. Импулсът, който имат посетителите, ще им даде предимство пред домакините, които са на прага на отпадане в третата дивизия на испанския футбол.

Коефициентът за победа на Кадис е 4.75 . Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кадис – Еспаньол: Статистика Н2Н

Еспаньол нямат загуба в последните си 5 мача.
Кадиз са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Серията от 3 мача без загуба като гост дава голямо предимство на Еспаньол срещу домакините. Можем да подкрепим залозите Еспаньол да спечелят този първи крак.

Всички мачове h2h завършиха с 2: 0 и изглежда, че има такава възможност и този мач. По- смелите могат да направят малки залози на точен резултат 2: 0 в полза на Еспаньол.

Еспаньол да спечели

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG