Калгари Флеймс – Колорадо Аваланш 10 Януари bet365

Двубоят между Калгари Флеймс – Колорадо Аваланш ще се проведе на 10 януари (четвъртък) от 04:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Съперниците се сблъскват за трети път този сезон, като в първите два случая на страната на победителя завърши отбора на Флеймс – с 3-2 като гост на 13 октомври и с 6-5 у дома на 1 ноември.

Залози за трети последователен успех на Калгари срещу опонента се приемат с коефициент 1.55. Шансовете на Колорадо да се поздрави с победата са оценени на 2.60, а пазарът затова първата третина да бъде най-резултатна се котира със стойност 4.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Калгари постигна три победи в последните си четири мача, всичките от които навън. И ще иска да пренесе силната си форма у дома, където има баланс 12-8. „Огньовете“ триумфираха срещу Чикаго Блекхоукс с 4-3 в понеделник и оглавяват таблицата в Западната конференция с 58 точки и 27 победи в 44 срещи.

Джони Гаудру на два пъти порази вратата на Чикаго и е с 13 гола и шест асистенции в предишните си 11 мача. 25-годишното ляво крило е номер едно в тима по голове (26), асистенции (38) и точки (64). Елиас Линдхолм пък има на сметката си четири попадения и 12 асистенции в изминалите 11 срещи.

Колорадо се впусна в серия от пет мача като гост с поражение с 4-7 от Уинипег Джетс във вторник. „Лавините“ загубиха седем от предните си осем мача в лигата и заемат седмо място в подреждането на Запад. С 48 точки и показатели 20-23 победи, включително 11-12 като гост.

Капитанът Габриел Ландеског наниза два гола в мрежата на Уинипег и е водещ реализатор на тима с 27 точни попадения в актива си. Нейтън Макинън се отличи с две асистенции и може да се похвали с общо четири попадения и шест асистенции в последните седем двубоя.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com