Каляри – Удинезе неделя 26 Май

Двубоят Каляри – Удинезе от Серия А на Италия ще се проведе на 26 май (неделя) от 21:30 часа. Удинезе се отправи към последния уикенд на сезона само на три точки от зоната на изпадащите. Въпреки това, техния запис от статистиката срещу страни около тях означава, че те са безгрижни в този мач.

Коефициентът за победа на Каляри е 2.25. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Удинезе е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каляри – Удинезе: Статистика Н2Н

Каляри не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Статистиката на Удинезе като гост този сезон: 2-5-11.
Леонардо Паволети е голмайстора на Каляри с 15 гола. Родриго Де Пол има 9 гола за Удинезе.

Каляри – Удинезе: Прогноза

Посетителите имат две гостуващи победи в този сезон – и двете са срещу отпаднали страни. Срещу страни над зоната на изпадащите, Удинезе има четири равенства и 11 загуби в 15-те си мача. Този лош рекорд не е голям в сравнение с Каляри, които имат полувинчато представяне. В осем мача те спечелиха седем, което ни накара да подкрепим домакините за три точки от този уикенд.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com