Каляри – Фрозиноне събота 20 Април

Двубоят Каляри – Фрозиноне от  Серия А на Италия ще се проведе на 20 април (събота) от 16:00 часа. Каляри влиза в тази среща в доста впечатляваща форма след домакинска загуба от 2:0 за Ювентус, единственото поражение, претърпяно в последните им 5 мача в лигата.

Коефициентът за победа на Каляри е 1.95Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Фрозиноне е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каляри – Фрозиноне: Статистика Н2Н

Леонардо Паволети е голмайстора на Каляри с 12 гола. Камило Чиано има 7 гола за Фросиноне.

Каляри – Фрозиноне: Прогноза

Frosinone са много по-добре далеч от дома си, отколкото са в домашни условия този сезон. Те са спечелили само 1 от 16 мача у дома, но като гости имат 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от 16-те си срещи. Така че залагаме на домакинска победа в тази среща.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com