Карабюкспор – Кайзериспор 28 май

Двубоят между Карабюкспор – Кайзериспор ще се проведе на 28 май (събота) от 16:00 часа в среща от Супер Лигата на Турция. Кайзериспор изненадващо завърши с победа след разочароващо домакинско равенство с Аданаспор в предишния кръг.

Залози за краен успех на Карабюкспор се приемат при коефициент от 2.00. Равенството се оценява с коефициент 3.80. Шансовете за победа на Кайзериспор са оценени на 3.30.

Карабюкспор

Австрийският мениджър Зоран Баришич не успя да следва успехите на своя предшественик Левент Акигоз. Който има силна кампания в елитната класа на турския футбол.

Карабукур постигна основната си цел да избегне отпадането преди много време, но Баришич със сигурност ще иска да види отбора си, който да впечатли в последната игра пред феновете у дома.

Кайзериспор

Трудностите в защитата на Карабюкспор ще бъдат музика за ушите на Уелитън и Дениз Турку, които съчетават общо 22 гола в този мандат на Супер Лига.

Мъжете на Месут Баккал бяха доста вдъхновени в последната третина в края на сезона, тъй като те вкараха девет гола в последните четири мача.

Карабюкспор – Кайзериспор: Двубой статистика

Само един от 11 срещи между два отбора завърши без победител.

Карабюкспор са малко по-успешни с шест победи, но Анадолската звезда спечели с 2:0 в последната си среща в края на декември миналата година.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG