Кардиф – Борнемут 2 февруари bet365 premier

Двубоят Кардиф – Борнемут от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 2 февруари (събота) от 19:30 часа. Сините птици разкъсаха мъжете на Маурицио Сарри в последния им мач. Беше очевидно, че бившите шампиони преживяват някакви вътрешни проблеми, но с 4: 0 беше много неочаквано.

Коефициентът за победа на Кардиф  е 3.25. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Борнемут е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кардиф – Борнемут: Статистика Н2Н

Кардиф не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Борнемут като гост този сезон: 3-0-8.
Борнемут са в серия от 7 поредни загуби като гост.

Кардиф – Борнемут: Прогноза

Отборът от Дорсет отчаяно иска да се върне на терена и да тръгне оттам, откъдето бяха оставили нещата в последния ден. За да се противопостави на отбор като Челси, както и да се запази чист лист, управлението по-добре трябва да е дало на играчите увеличение на заплатата, защото това не са ежедневни събития.

Сините птици наистина трябва да се научат да летят. Те са на четири точки от безопасността към момента.

Също така, след шоуто на ужасите за домакините от последните няколко седмици, играчите ще бъдат облекчени да играят срещу сравнително по-лесен противник. По всяка вероятност, посетителите ще имат желание да поправят подвеждащите си статистики .

Отборът от Уелс премина през пет мача без победа и взе само една победа от последните си девет опита. Наистина е трудно да си представим как те ще победят.

Борнемут да вкара първия гол
Двоен шанс: Равенство или Борнемут

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG