Кардиф – Бърнли 30 септември

Двубоят Кардиф – Бърнли от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 30 септември (неделя) от 19:30 часа. Кардиф Сити ще се опита да се възстанови след тежката загуба с 5: 0 срещу Ман Сити, като домакин на Бърнли на стадион „Кардиф Сити“. 

Коефициентът за победа на Кардиф   е 2.70.  Равенството в мача е оценено с 3.10.  Коефициентът за победа на Бърнли е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кардиф – Бърнли: Статистика Н2Н

Кардиф не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Бърнли са в серия от 4 поредни загуби като гост.
Кардиф са в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза

Сините птици имаха много бавно начало на сезона и в резултат на това те се смятат за номер 1 в класацията за Чемпиъншип в края на сезона. Уелският екип обаче едва ли ще се предаде и ние очакваме, че ще оставят сърцата си на терена във всеки един мач през останалата част от сезона. Кардиф Сити няма да има по-голям шанс от това да запише първата си победа за сезона, тъй като Бърнли има трудности през сезон 2018/2019. Клеретс смаза Bournemouth у дома в последния си сблъсък, но предвид лошите си рекорди като гост, домакинската победа изглежда добра възможност за залог.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG