Кардиф – Мидълзбро bet365

Двубоят Кардиф – Мидълзбро от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 17 февруари (събота) от 17:00 часа

Вероятносттa Кардиф да спечелят е оценена с коефициент 2.45 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Залози за победа на  Мидълзбро се приемат със ставка  3.25.  

Кардиф – Мидълзбро: Статистика Н2Н

Кардиф е непобеден в 5 мача
Кардиф е непобеден в 3 мача у дома
Кардиф поддържа 3 поредни чисти листа у дома
Мидълзбро имаше 3 поредни победи като гости, преди загубата срещу Норич
Последната игра Боро загуби 0-1 срещу Кардиф
Последните 3 мача между отборите на Кардиф Сити стадион бяха с по-малко от 1,5 гола

Прогноза

Кардиф стабилизира играта си и ще се стреми да намали амбициите на Мидълзбро за топ 6. Те имат класа и с предимството на домакинството и ще търсят да вземат всички точки тук.

Това трябва да е оживена игра. Мидълзбро не успя да вкара само в 1 от последните си 13 гостувания, което дава вероятност в мача и двата отбора да вкарат. Кардиф също трябва да вкара, тъй като в момента отборът е във форма.

Кардиф да спечели

BTTS: Да

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG