Кардиф Сити – Арсенал 2 септември bet365

Двубоят Кардиф Сити – Арсенал от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 2 септември (неделя) от 15:30 часаКардиф ще се опита да спечели първата си победа след завръщането си в английския топ футбол срещу Арсенал в неделя.

Коефициентът за победа на Кардиф е 6.50.  Равенството в мача е оценено с 4.50.  Коефициентът за победа на Арсенал  е 1.53. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кардиф Сити – Арсенал: Статистика Н2Н

Кардиф не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Кардиф не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.
Кардиф са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Арсенал са силни фаворити за този сблъсък без никакви аргументи и ние им даваме пълната си подкрепа.

Кардиф допусна само 2 гола този сезон купи не успя да вкара в нито една от своите 3 мача. Те не са вкарали срещу Арсенал от 2006 г. насам и не очакваме да вкара в тази игра. Арсенал спечели до Нил ще бъде много

Арсенал да спечели

Под 2.5 мача

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG