Кардиф Сити – Норич Сити 28 август

Двубоят Кардиф Сити – Норич Сити от 2- ия кръг на Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 28 август (вторник) от 21:45 часаКардиф Сити се завърна в елитния клас на английския футбол след четири години в Чемпиъншип, но за тях е трудно да се справят с по-силните отбори в началото на новия сезон. 

Коефициентът за победа на Кардиф Сити е 1.95 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Норич Сити е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кардиф Сити – Норич Сити: Статистика Н2Н

Кардиф не е побеждавал в последните си 4 срещи.
По време на последните 10 срещи с Кардиф като домакин, Кардиф спечели 5 пъти, при 1 равенства и 4 победи за Норич. Головата разлика е 16-14 в полза на Кардиф.

Прогноза

Домакините може да се борят за голове в началото на новия сезон, но защитната си линия изглеждаше солидна, тъй като запазиха мрежата си недокоснати в последните две мача от Висшата лига. Знаейки, че лесно могат да спечелят последните две двубои H2H с Канарските острови и че посетителите влязат в това с нисък дух, след като паднаха на уикенда с 0: 3 паунда у дома, ще ударим за домакинска победа с коефициент 1,95.

Кардиф Сити да спечели

Кардиф Сити Над 1.5 гола

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Официални спонсори на EFL са: mitre, Ginsters, EA sports.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG