Кардиф – Хъдърсфийлд Таун 12 януари bet365 premier

Двубоят Кардиф – Хъдърсфийлд от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 януари (събота) от 17:00 часа. Кардиф влезе в кампанията 2018/19 като фаворит за отпадане, но в кръг 22 те са 2 точки извън опасната зона. Хъдърсфийлд са 8 точки от безопасността и поражение тук ще сложи край на всичките им шансове за оцеляване.

Коефициентът за победа на Кардиф  е 2.20. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на  Хъдърсфийлд Таун е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кардиф – Хъдърсфийлд: Статистика Н2Н

Статистиката на Хъдърсфийлд като гост този сезон: 1-2-7.
Калъм Патерсън е голмайстора на Кардиф с 4 гола. Матиас Йоргенсен има 3 гола за Хъдърсфийлд.
Хъдърсфийлд са в серия от 5 поредни загуби като гост.

Кардиф – Хъдърсфийлд: Прогноза

Bluebirds не успяха да впечатлят в загубата с 3: 0 срещу Tottenham Hotspur, но през този сезон показват добри изяви в мачове срещу отборите от долната половина на класирането. Кардиф Сити преследва петата си домакинска победа за сезона и ние очакваме, че те ще се докажат на терена. Териерите са на дъното на класирането във Висшата лига и като се има предвид, че са с девет поредни загуби във всички състезания, очакваме посетителите да се върнат у дома с празни ръце. В четири от последните си пет срещи във всички състезания Кардиф Сити има победа, което подкрепя залога за победа на домакините.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG