Карло Анчелоти: Няма място за притеснения

Наставникът на Байерн Мюнхен прие спокойно втория пореден мач без победа. Карло Анчелоти е разочарован, но не и притеснен от факта, че Байерн Мюнхен не успя за втори път да спечели мач в рамките на четири дни. „Баварците“ стигнаха само до реми в домакинството на Кьолн (1:1) в Бундеслига в събота, а в средата на седмицата отстъпиха на Атлетико Мадрид (0:1) в Шампионската лига.

Междувременно, залози затова Байерн да се върне на победния път в гостуването на Айнтрахт Франкфурт на 15-ти октомври се приемат при коефициент от 1.25. Шансовете на Анчелоти и сие да грабнат титлата в Бундеслигата са оценени на 1.11, а тези да триумфират в Шампионската лига- на 4.50.

Джошуа Кимих откри резултата за Байерн през първото полувреме на двубоя с Кьолн, но гостите стигнаха до точката с гол на Антони Модест през втората част. Така баварският колос прекъсна перфектната си серия в първенството от началото на сезона.

„Разбира се, че сме разочаровани, но няма място за падане на духа или притеснения. Започнахме мача добре, контролирахме играта на терена. Но Кьолн излезе много по-силен през второто полувреме. Ние трябваше да спечелим, но ако бъдем честни, и Кьолн можеше да си замине с трите точки“, каза Анчелоти.

Байерн Мюнхен продължава да води във временното класиране в Бундеслигата с аванс от три пред най-близкия си преследвач.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози, прогнози и коефиценти за Бет365 Футбол

Save