Каролина Плишкова – Юлия Путинцева 31 Декември bet365

Двубоят между Каролина Плишкова – Юлия Путинцева ще се проведе на 31 декември (понеделник) от 02:00 часа сутринта българско време в двубой от първи кръг на турнира от сериите WTA Premier в Бризбейн, Австралия. Мачът дава начало на програмата на централния корт Pat Rafter Arena и ще започне в 3:00 часа рано сутринта в понеделник наше време.

Залози за победа на Плишкова можете да правите с коефициент 1.16, а шансовете на Путинцева са оценени на 5.00. Линията затова да видим тайбрек в мача е със стойност 4.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Плишкова е осма в световната ранглиста и до тук има 11 спечелени титли на сингъл в колекцията си. През 2017 г. тя стана шампионка в Щутгарт и Токио и игра финал в Тианджин. В последното си участие в Бризбейн 26-годишната чехкиня стигна до 1/2-финалите, а през 2017 г. ликува с титлата.

Путинцева е 44-та в ранглистата на сингъл. 23-годишната казахстанка изпрати нелош сезон 2017, в който стигна до 1/4-финалите на Откритото първенство на Франция и игра за втори път в кариерата си на финал (Гуанджоу). Тенисистката спечели шест от миналите си девет мача на твърди кортове, а срещу представителки на топ 10 е ликувала три пъти в кариерата си.

Плишкова и Путинцева ще мерят сили за трети път в тура, като досега чехкинята има две безответни победи в съперничеството им. И двата им мача се проведоха през миналата година, съответно в Бризбейн (6-3 6-1) и в Маями (7-5 6-3).

В следващия кръг победителката от третия им сблъсък ще срещне местната ветеранка Саманта Стосър или квалификантката Мари Бузкова от Чехия. Залози за победа на Стосър с 2-1 сета се приемат със ставка 5.00.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com