Каролине Возняцки – Камила Джорджи 20 Септември bet365

Двубоят между Каролине Возняцки – Камила Джорджи ще се проведе на 20 септември (четвъртък) от 11:30 часа българско време в среща от втори кръг на турнира в Токио, Япония (WTA International). Датчанката не даде сет на италианката в последните им два сблъсъка.

Залози за нова победа на Возняцки с 2-0 сета се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете за успех на Джорджи са оценени на 2.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Возняцки не бе в най-дорбата си форма по време на сезона на твърди кортове в Северна Америка. Където записа само една победа в общо четири изиграни мача. В Токио обаче тя се намира „в свои води“, след като триумфира с титлата през последните две години, а освен това има и още един трофей от престижната надпревара, спечелен през 2010 година.

Джорджи дебютира успешно на „Toray Pan Pacific Open“, като в среща от първи кръг срази квалификантката Мисаки Дои (Япо) с 6-2 6-1. При още една победа тя ще стигне до първия си 1/4-финал от Уимбълдън насам и общо пети за сезона.

Возняцки води с 3-2 успеха в преките двубои с Джорджи. Тя спечели убедително последните два от тях- с 6-2 6-2 на Уимбълдън 2015 и с 6-2 6-3 в Ийстбърн в началото на лятото.

Ако отново елиминира Джорджи, Возняцки ще срещне в следващата фаза спечелилата дуела между бившата номер едно от Беларус Виктория Азаренка (2.10 за победа) и седмата в схемата Ашли Барти (Авсл). За Азаренка и Барти това ще бъде първи официален мач помежду им.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com