Каролине Возняцки – Au Алисън ван Уйтванк 14 Януари bet365

Двубоят между Каролине Возняцки – Au Алисън ван Уйтванк ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 10:00 часа българско време в мач от първи кръг на Australian Open. Срещата е трета в програмата на централния корт Rod Laver Arena, където мачовете започват в 2:00 часа след полунощ.

Коефициентът за победа на Возняцки с 2-0 сета е 1.44, а шансовете й да вземе първия сет са оценени на 1.20. Залози затова Ван Уйтванк да срази бившата номер едно в света се приемат с коефициент 5.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Возняцки откри сезона на турнира в Оукланд, където бе спряна още във втори кръг от 18-годишната румънка Бианка Андрееску. Световната номер три триумфира в Мелбърн. Преди година след победа във финала срещу Симона Халеп (Рум). И през следващите две седмици ще има нелеката задача да защитава първия си трофей от Големия шлем.

Ван Уйтванк е 51-ва в ранглистата на сингъл, а от старта на кампанията е без победа в два официални мача (в Оукланд и в Хобарт). 24-годишната белгийка. Която има две титли на сингъл в кариерата си, никога досега не е прескачала първия кръг в четири участия в основната схема на Откритото първенство на Австралия.

Возняцки и Ван Уйтванк са се срещали само веднъж в професионалния тур. Това бе миналата година на клея в Рим, където датчанката взе безпроблемна победа с 6-1 6-4.

Успее ли Возняцки да премине успешно първото препятствие в Мелбърн, в следващия кръг тя ще се изправи срещу Вера Лапко от Беларус или шведката Йохана Ларшон (7.50 да спечели с 2-1 сета).

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com