Каса Пия – Порто четвъртък 05 Декември

Двубоят между Каса Пия – Порто ще се проведе на 05 Декември (четвъртък) от 22:15 часа в среща от Купата на Лигата на Португалия. Каса Пиа взе само седем точки от своите откриващи единадесет мача този сезон и загуби с 1:0 у дома от Насионал през уикенда, докато Порто победи Йънг Бойс в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Каса Пия е 15.00. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Порто е 1.18. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каса Пия – Порто: Статистика Н2Н

Порто са в победна серия от 4 мача.
Каса Пиа са в серия от 3 поредни загуби.

Каса Пия – Порто: Прогноза

Уверени сме, че Порто ще спечели до нула в четвъртък. Посетителите може да решат да завъртят някои от обичайните си стартови единайсет, предвид стандарта на опозицията, с който се сблъскват тази седмица, но все пак очакваме Порто победи убедително с над 2.5 гола в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com