Киево – Кротоне 06 май

Двубоят между  Киево – Кротоне ще се проведе на 06 май (неделя) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия Киево вече е в зоната на изпадане след лоша поредица от резултати през целия сезон. Остават само три мача, а Роландо Маран ще направи отчаян опит да обърне хода на събитията.

Коефициентът за победа на Киево е 2.35. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Кротоне е 3.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Киево – Кротоне: Статитика Н2Н

Киево са спечелили само 1 от последните си 10 мача (D3 L6)
Киево не успя да спечели последните си 6 мача
Кротоне спечелиха последните си 3 мача срещу Киево във всички състезания

Прогноза
Киево спечели два пъти у дома от ноември насам. Като цяло, те спечелиха само два от последните си 22 мача и ще поемат Кротоне, които са загубили само един от последните си пет. Впечатляващо е, че Кротоне са спечелили три от последните си пет мача и дори успяха да изравнят с Ювентус. Ние ги подкрепяме да вземат най-малко една точка срещу намиращите се в лоша форма Киево.

Кротоне да победи
Под 2.5 гола

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIM.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com